A biciklizés és a vélemény szabad

Budapesti biciklista

Budapesti biciklista

Milyen biztosítás lehet biciklire kötni?

2016. szeptember 20. - Monthy

Két dologról érdemes szólni – mi van ha ellopják a bringát, és mi történik ha belemegyünk egy másik autóba / biciklibe.

A paletpict0128.jpgta egyik esetben sem túl széles. Lopás cascót egyedül az Aegon kínál, míg balesetbiztosítást az Uniqa.

Az Aegon évi 4 620 forintot kér és 50 ezret térít vagy év 11 220 forint ellenében 250 ezret fizet lopás esetén. Ez azért nem nevezhető olcsónak. A Genertelnél egy egymilliós autóra évi 8 ezer a lopás casco. Ilyen az, amikor egy szereplős a piac, így nincs verseny.

Érdekes, de a felelősségbiztosítás már reálisabb áron mozog, pedig ez meg kizárólag az Uniqa terepe. Éves 2500 forintért 3 milliós kerékpáros felelősségbiztosítást kapunk. Az ugyan ritka, hogy biciklista hibájából törik az autó, de mivel a költségek meg nagyok lehetnek, a 2500 forintot éves szinten megérheti ha rendszeresen és sokat tekerünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://bpbic.blog.hu/api/trackback/id/tr611731759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása